Naast MZC en NSVV ook Yerseke in nacompetitie 2e klasse E

Na verwerking van alle uitslagen van de speelronde van afgelopen zaterdag is Yerseke verzekerd van nacompetitie omdat het de 2e periodetitel zal overnemen van kampioen ST Oostkapelle/Domburg. Hoe de precieze invulling van het nacompetitieschema eruit zal komen te zien staat nog niet vast. Alleen voor NSVV is met zekerheid te zeggen dat het de hoogst geklasseerde periodekampioen (in eindstand) van poule 2E zal zijn. MZC en Yerseke zouden in deze poule nog van positie kunnen wisselen. Ook in poule 2F en 1C is de exacte notering nog ongewis en is de laatste speelronde bepalend.

1e ronde (11 juni)2e ronde 14 t/m 16 juni)Finale op neutraal terrein (18 juni)
1) HPK 2E (NSVV) – LPK 2F 5) Winnaar 1 – Winnaar 3 *7) Winnaar 5 – Winnaar 6
2) HPK 2F – LPK 2E6) Winnaar 2 – Winnaar 4 *
3) nr.12 1C – MPK 2E
4) nr.13 1C – MPK 2F