Verse kracht voor commercieel team MZC

MZC’11 heeft in de persoon van Suzan Oxener een nieuw gezicht toegevoegd aan de organisatie. Suzan gaat het commerciële team versterken dat al enkele jaren bestaat uit Janine Heijboer en Saskia van Velthoven en al even op zoek was naar extra hulp.

Suzan stelt zich bij deze even kort aan iedereen voor:

Ik ben Suzan Oxener-van Oeveren en woon mijn hele leven al in ons mooie Zierikzee. Veel mensen zullen mij kennen als de moeder en trouwe supporter van mijn jongens Tijn en Bram.

Ik heb al enig vrijwilligerswerk gedaan, zoals maatschappelijk begeleider bij Vluchtelingenwerk en de oudercommissie op school van de kinderen. Na 8 jaar lid van de oudercommissie werd het tijd voor iets nieuws. Daarom lijkt het mij erg leuk om de dames van de sponsorcommissie te gaan helpen. Een nieuwe uitdaging waar ik, zeker samen met Saskia en Janine, veel plezier uit ga halen en onze vereniging mee ga helpen.

Saskia van Velthoven, Suzan Oxener en Janine Heijboer