Rabobank Bedrijventoernooi is terug !!

We zijn verheugd mee te kunnen delen dat het Rabobank Bedrijventoernooi, na twee jaar noodgedwongen afwezigheid, dit jaar eindelijk haar 15e editie kan beleven. Het sportieve evenement, dat wordt gehouden op Sportpark Den Hogen Blok in Zierikzee, staat gepland op vrijdag 17 én zaterdag 18 juni 2022 en belooft weer een grote verscheidenheid aan bedrijven aan te trekken.

De kosten zijn €25 per team (middels facturatie) en zoals elk jaar komt een deel van het inschrijfgeld ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Vakantiehuis Thuredriht. Stichting Vakantiehuis Thuredriht heeft 3 prachtige vakantiehuizen in eigen beheer, die kosteloos ter beschikking worden gesteld aan gezinnen met een kankerpatiëntje. Ook worden de vakantiehuizen ter beschikking gesteld aan ernstig en chronisch langdurig zieken.

Het toernooi draait om gezelligheid en niet om prestatie. Daarom zijn er ook geen finalewedstrijden. Wel is er een keuze voor deelname aan verschillende poules:

-voetballende poule
-recreatieve poule
-dames poule

Geef bij inschrijving aan wat je voorkeur heeft!

Download Aanmeldformulier Hier