Kabouterteam speelt zaterdag 1e wedstrijd

Vol enthousiasme zijn een paar ouders na de voorjaarsvakantie gestart met het trainen van een nieuw kabouterteam. En na enkele trainingen op de zaterdagmorgen de afgelopen weken, breekt zaterdag een spannende dag aan voor de kabouters: de allereerste wedstrijd, in hun hopelijk lange voetbalcarrière, tegen een echte tegenstander !!

Kaboutervoetbal is bestemd voor kinderen van 5 jaar. Kinderen (meisjes en jongens) in deze leeftijdscategorie zijn officieel nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen maar de eilandelijke verenigingen organiseren voor hen onderlinge wedstrijdjes. Wie er wint maakt niet uit, als iedereen het maar naar de zin heeft.


Normaliter kunnen kinderen bij MZC’11 komen voetballen vanaf 5 jarige leeftijd. Hierbij is echter wel de hulp van ouders/vrijwilligers nodig, alleen dan kunnen we teams opstarten/handhaven. MZC’11 is daarom altijd op zoek naar trainers en/of begeleiders.
Wil jij, of iemand die je kent, een steentje bij dragen? Neem dan contact op met Ronald Hoek, bestuurslid jeugdzaken, via jeugdzaken@mzc11.nl