Dagtrip Arnemuiden voor de voetballiefhebber

De voetballiefhebber en MZC-aanhanger kunnen we zaterdag een dagvullend programma aanbieden op een goed half uur rijden vanaf Zierikzee. In het kleine vissersplaatsje Arnemuiden te Walcheren zullen namelijk twee MZC-teams spelen op het plaatselijke Sportpark ’t Hart.

De dagtrip wordt volledig op eigen kosten en vervoer aangeboden, maar het beloven wel twee mooie voetbalwedstrijden te worden. Daarnaast wordt het een uitzonderlijk mooie lentedag, en dan is het toch heerlijk om naar prachtige voetbalwedstrijden te kijken.

Zit een bezoek aan de wedstrijden in Arnemuiden er niet in? Dan zijn er uiteraard in Zierikzee op ons eigen Sportpark ook genoeg sportieve momenten te beleven. Zo spelen onder andere al onze vrouwen/meidenteams thuis. https://www.mzc11.nl/programma/