Miranda Ravia nieuw aanspreekpunt ledenadministratie

De huidige ledenadministrateur, Jolanda Noordijk, zal aan het eind van het seizoen haar taak neerleggen. Inmiddels is er een vervanger gevonden; de ledenadministratie wordt overgedragen aan Miranda Ravia. Jolanda zal haar de komende maanden, waar nodig, nog ondersteunen. De club is erg blij dat Miranda deze taak op zich wil nemen en wenst haar veel succes.

De ledenadministratie is een zeer belangrijke functie binnen de vereniging, omdat alle aanmeldingen, afmeldingen, overschrijvingen en wijzigingen van persoonlijke gegevens via de ledenadministratie lopen. Al deze zaken moeten namelijk verwerkt worden in een administratiesysteem en doorgegeven worden bij de KNVB.

Ben je verhuisd? Is je e-mailadres gewijzigd? Of heb je een ander telefoonnummer? Geef het door aan ledenadministratie@mzc11.nl

Zo blijft onze ledenadministratie actueel!

http://www.mzc11.nl/lidmaatschap/