Spelregelbewijs; wil je wedstrijden blijven spelen behaal het dan!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 (en eerder) verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hadden dit seizoen (2021/2022) bij uitzondering tot 1 januari 2022 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het is essentieel om het spelregelbewijs te halen. Als leden het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het vervolg van het seizoen namelijk niet voetballen.

Helaas zijn er nog verschillende spelers die, na reeds enkele malen hierop geattendeerd te zijn, nog altijd niet in het bezit van het spelregelbewijs zijn. Deze wordt aangeraden dit toch te gaan behalen zodat zij, wanneer er weer wedstrijden gespeeld mogen worden, niet worden uitgesloten van deelname. Het gaat om de volgende personen:

 • Marijn Baan
 • Luuk Ganzeman
 • Sem de Graaf
 • Naeb Haile
 • Mathijs Heeg
 • Luciano de Jonge
 • Youri van der Klooster
 • Mac de Kruijf
 • Jamy Rossen
 • Bente van der Valk
 • Mika van der Weijde
 • Vito Xausa

Vragen over het spelregelbewijs? Stuur dan even een mail aan ledenadministratie@mzc11.nl

PS Spelers uit geboortejaar 2005 dienen bij de start van aankomende seizoen in bezit van het spelregelbewijs te zijn, en kunnen nu reeds aan de slag.