KNVB verzorgt Cursus Verenigingsscheidsrechter bij SKNWK

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken? Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden!

En met deze cursus gaat de KNVB binnenkort van start bij SKNWK in Nieuwerkerk. Dus ben jij geïnteresseerd? Geef je dan op!

De cursus vindt ’s avonds van 19.00 tot 22.00 uur plaats op de volgende woensdagen: 16 februari, 23 maart, 20 april en 15 juni. Inhoudelijke informatie over de cursus is hieronder te vinden.

Informatie verenigingsscheidsrechter

Voorwaarde voor deelname is dat je lid bent van een voetbalvereniging en beschikt over een praktijkbegeleider die je gedurende de cursus verenigingsscheidsrechter gaat begeleiden. De studiekosten bedragen € 93,00 (inclusief digitaal cursusmateriaal). Deze kosten kunnen door MZC’11 worden vergoed onder de voorwaarde dat je na het behalen van het diploma minimaal 1 jaar voor de vereniging actief blijft als verenigingsscheidsrechter.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Hans Quaars (Hans.Quaars@knvb.nl) . Mocht het inschrijven via de link overigens niet lukken (of heb je andere vragen), stuur dan een mailtje naar Lennaert de Looze via scheidsrechters@mzc11.nl. Lennaert is tevens bereid om als praktijkbegeleider van eventuele deelnemers namens de vereniging op te treden.

Aarzel niet en schrijf je in via de link: inschrijven.

PS Stuur voor het declareren van de studiekosten, na inschrijving, een email naar secretaris@mzc11.nl