Deadline spelregelbewijs 1 januari 2022 nadert

Dit seizoen moeten spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 het spelregelbewijs halen. De deadline voor het halen van het Spelregelbewijs is verplaatst van begin september 2021 naar 1 januari 2022. Door het verplaatsen van de deadline hebben spelers en verenigingen in roerige tijden van corona meer tijd gekregen om dit te organiseren. Inmiddels heeft al bijna de helft van de spelers het Spelregelbewijs met een certificaat behaald. Ook dit jaar is het essentieel het Spelregelbewijs op tijd, dus uiterlijk 1 januari 2022, te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het Spelregelbewijs niet hebben, mogen zij in het vervolg van het seizoen 2021/‘22 namelijk niet meer voetballen.

De betreffende spelers/speelsters zijn er reeds meerdere malen op geattendeerd dat zij het spelregelbewijs moeten behalen. Dat is gebeurd via het emailadres waarmee zij bij de MZC’11 ledenadministratie (en zo tevens ook bij de KNVB) zijn geregistreerd. Spelers/speelsters kunnen zich met het juist vastgestelde e-mailadres registreren voor het KNVB Account om daarna te kunnen inloggen op de website van Voetbalmasterz, waar zij kunnen oefenen en uiteindelijk het spelregelbewijs kunnen behalen.

Inloggen op www.voetbalmasterz.nl kan dus alleen met het emailadres waarmee je in de ledenadministratie van MZC’11 ingeschreven bent. Als je niet weet welk emailadres dit is, vraag het dan op bij ledenadministatie@mzc11.nl

Bij dat inloggen wordt naar je KNVB-account (emailadres + wachtwoord) gevraagd (zie foto hieronder)
Als je hier nog niet over beschikt moet je jezelf hiervoor eerst even registreren.

Als het goed is moet het dan lukken om in te loggen en aan de slag te gaan.
Problemen? Stuur een mail naar spelregelbewijs@knvb.nl Graag in de mail je naam, geboortedatum en het juiste e-mailadres vermelden.