Zaterdag bekercompetitie voor 7 MZC-teams

MZC heeft nog zeven teams die meedraaien in het bekertoernooi. Voor al deze teams staat op zaterdag 13 november de volgende speelronde op het programma.

Mannen 1 gaat naar ’s Heerenhoek voor een duel tegen 3e-klasser Patrijzen. JO19-1 en Mannen 2 (dat in de vorige ronde was vrijgeloot) gaan beiden naar Oostkapelle. Thuis komen JO17-1 en JO15-2 in actie. En de jongens en meisjes van JO15-4 gaan naar Oude-Tonge. Vrouwen 1 tot slot, zal op 13 november reeds de kwartfinale spelen en doet dat in Oosteind (Gemeente Oosterhout). In de vrouwen-poule is het deelnemersveld inmiddels geslonken tot een totaal van 8 teams.

Waar de jeugd de bekercompetitie dit jaar al meteen in de vorm van een knock-out systeem heeft gespeeld, hebben de senioren eerst een poulefase moeten doorstaan om vervolgens door te stromen naar de knock-out fase (winnaars van bekerwedstrijden gaan door, verliezers zijn direct uitgeschakeld).