Volgende bekerduels zijn op 13 november

MZC heeft nog zeven teams die meedraaien in het bekertoernooi. Voor al deze teams staat op zaterdag 13 november de volgende speelronde op het programma.

Mannen 1 gaat naar ’s Heerenhoek voor een duel tegen 3e-klasser Patrijzen. JO19-1 en Mannen 2 (dat in de vorige ronde was vrijgeloot) gaan beiden naar Oostkapelle. Thuis komen JO17-1 en JO15-2 in actie. En de jongens en meisjes van JO15-4 gaan naar Oude-Tonge. Vrouwen 1 tot slot, zal op 13 november reeds de kwartfinale spelen en doet dat in Oosteind (Gemeente Oosterhout). In de vrouwen-poule is het deelnemersveld inmiddels geslonken tot een totaal van 8 teams.

Waar de jeugd de bekercompetitie dit jaar al meteen in de vorm van een knock-out systeem heeft gespeeld, hebben de senioren eerst een poulefase moeten doorstaan om vervolgens door te stromen naar de knock-out fase (winnaars van bekerwedstrijden gaan door, verliezers zijn direct uitgeschakeld).