MZC deelnemer aan Rabo Clubsupport

Jaarlijks vindt Rabo ClubSupport plaats. Een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend investeren in de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank-leden.

Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Oosterschelde kunnen van 4 tot 25 oktober 2021 hun stem uitbrengen op de clubs uit het werkgebied van hun bank die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. Leden kunnen ook stemmen via de Rabo App.

Uiteraard hopen we dat vele stemmen op sv MZC’11 zullen worden uitgebracht. Doe je mee? Stem dan nu!

Ben je nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je jouw stem uit kunt brengen. Het lidmaatschap is gratis voor klanten van de Rabobank.

In november wordt de uitslag bekend gemaakt en worden de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen en stichtingen.