Kees Verkaart Erelid MZC’11

Afgelopen zaterdag, tijdens de geslaagde derde helft die plaats vond na afloop van de wedstrijd MZC – Bruse Boys, is Kees Verkaart benoemd tot erelid. Het predicaat Erelid wordt verleend aan leden die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de vereniging.

En voor de persoon Kees Verkaart gaat dit zeker op. Zo sprak Voorzitter Leo ’t Mannetje in zijn speech over de verschillende functies die Kees voor de club heeft ingevuld, of (een enkele) nog altijd invult. Van zijn voetballende kwaliteiten als speler bij het voormalige VV Zierikzee, zijn rol bij de fusie van de Zierikzeese voetbalverenigingen, de bijdrage die hij leverde als voormalig bestuurslid en voor zijn, op velerlei wijze, niet aflatende inzet bij (de wedstrijden van) het eerste elftal. Kees wordt hierom veel geprezen en voor dat gehele oeuvre is hij nu namens de vereniging bedankt en benoemd tot Erelid van Sportvereniging Mevo-Zierikzee-Combinatie 2011.

Het rijtje MZC-Ereleden komt daarmee op 5 te staan. Buiten Kees Verkaart behoren ook Andre ’t Jong, Toon van Tiggelhoven, Rinus van der Neut en Nico Timmerman tot de eregalerij.