Deadline spelregelbewijs verplaatst naar 1 januari 2022

Dit seizoen moeten spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 het spelregelbewijs halen. De deadline voor het halen van het Spelregelbewijs is verplaatst van begin september 2021 naar 1 januari 2022. Door het verplaatsen van de deadline hebben spelers en verenigingen in roerige tijden van corona meer tijd om dit te organiseren. Ook dit jaar is het is essentieel het Spelregelbewijs op tijd, dus uiterlijk 1 januari 2022, te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het Spelregelbewijs niet hebben, mogen zij in het vervolg van het seizoen 2021/‘22 namelijk niet meer voetballen.

PS Enkele spelers uit 2003 hebben afgelopen seizoen nog niet hun spelregelbewijs behaald, ook zij zullen het spelregelbewijs uiterlijk 1 januari 2022 moeten behalen, en de reeds gemaakte overtredingen voor het spelen zonder spelregelbewijs (in seizoen 2020-2021) blijven van kracht.
Moet jij je spelregelbewijs nog (gaan) behalen? Lees in het onderstaande bericht hoe je dat doet: