Week van de scheidsrechter: hoe bedank jij de scheids?

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

En dat bedankje is dat jaar belangrijker dan ooit! Want na een zwaar coronajaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer vele tienduizenden scheidsrechters voor ons klaar staan. Helaas loopt dat aantal terug. Een extra reden om zuinig te zijn op de scheidsrechters die nog actief zijn. De KNVB en ARAG roepen verenigingen, voetballers en voetballiefhebbers dan ook op om júist nu mee te doen en alle (assistent-) scheidsrechters te bedanken.

Hoe bedank jij de scheids?
Geef de scheidsrechter samen met de tegenstander voorafgaand aan je wedstrijd een applaus, leg een aardigheidje klaar voor de scheidsrechter of stuur als vereniging een kaartje naar het huisadres van al jouw verenigingsscheidsrechters. Kortom; hoe bedank jij de scheids? Deel je initiatief op Twitter met #scheidsbedankt of zoek op Twitter onder die hashtag naar leuke voorbeelden.

De Week van de Scheidsrechter duurt 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Bron: https://www.knvb.nl/nieuws/scheidsrechters/scheidsrechters/64694/week-van-de-scheidsrechter-hoe-bedank-jij-de-scheids