Uitleg Grote clubactie

Beste begeleiders, coaches en trainers,

Graag brengen we jullie op de hoogte van het feit dat we met MZC meedoen aan de grote clubactie. Het onderstaande filmpje laat precies zien wat de Grote clubactie inhoudt.

We gaan de clubkas dus spekken😃. Daarbij hebben we jullie hard nodig en daarom nodigen we je dan ook van harte uit om je in te zetten voor deze actie , en wel als volgt;

We hebben bij dit bericht een link gevoegd die als digitaal lot gebruikt kan worden. Zo kun je zelf meteen een lot kopen en de link doorsturen naar de mensen om je heen die wellicht ook een lot willen kopen.
In de komende twee weken krijgen jullie ook voor iedere speler van je team een lotenboekje. Op dit boekje zit een sticker met QR code die ook verwijst naar de link om digitaal een lot te kopen. Deze kan overigens door iedereen naar believen digitaal gedeeld worden. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

Als de koper liever een papieren lot heeft, kan dit natuurlijk ook, dan gebruik je als verkoper, een lot uit het boekje, dit werkt als een machtiging. Deze papieren loten moeten weer bij ons (activiteitencommissie – er staat een doos bij de bar) ingeleverd worden.
Motiveer je pupillen tot een leuke verkoop , zo help je mee aan een mooie geslaagde actie!

De actie gaat 18 september van start en loopt tot de trekking op 8 december

https://lot.clubactie.nl/lot/sportvereniging-mzc’11/jo13-3-m/2305786

Met vriendelijke groet, activiteitencommissie MZC’11