MZC’11 Keeperstraining van start op dinsdag 28 september!

Dinsdag 28 september is het zover! Op deze datum zal ’s avonds om 18.30 uur gestart worden met de eerste van een serie wekelijkse keepertrainingen voor keepers en keepsters van onder 8 t/m onder 19. Iedere week zal een wisselend koppel van twee keeperstrainers (uit een groep van totaal tien keeperstrainers!) de trainingen verzorgen. Tijdens de eerste training zal er uitleg worden gegeven over het verdere programma en zullen er door de keeperstrainers twee groepen worden geformeerd op basis van leeftijd en eventueel niveau. Er zijn ondertussen via de jeugdtrainers al de nodige aanmeldingen binnengekomen van deelnemers. Mocht je willen meedoen en twijfelen of je al aangemeld bent, neem dan eerst even contact op met de trainer van je eigen team. Alle aangemelde deelnemers ontvangen vanaf volgende week via e-mail een persoonlijke uitnodiging voor de trainingen.

Op zaterdag 23 oktober staat er ook nog een keepersclinic op het programma, waarbij ook de jeugdtrainers van de teams zullen worden uitgenodigd. Meer informatie volgt nog, maar zet de datum alvast maar in je agenda! N.B.: Zowel de keeperstrainingen, als de clinic worden vooralsnog alleen opengesteld voor MZC-leden.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan eerst aan de trainer van je eigen team of richt een e-mail aan jo15@mzc11.nl

Alle keepers graag tot ziens op dinsdag de 28e!