Sparta On Tour bij MZC’11

Enthousiaste voetbalkids opgelet! Wil je trainen als een Sparta speler? Meld je dan aan voor de Sparta Clinics On Tour bij MZC’11! Een leerzame Sparta training onder leiding van Sparta Rotterdam Jeugdtrainers op onze eigen MZC’11 locatie !!

Woensdag 1 september, in de laatste week van de schoolvakantie, komt Sparta Rotterdam naar Zierikzee. Er staat een leerzame voetbalochtend op het programma, waarbij je gaat trainen als een Sparta speler/speelster. Onder leiding van Sparta trainers, waaronder Dolf Roks, ga je aanvallen, omschakelen en verdedigen als een echte Spartaan. Ook plezier en talentontwikkeling staan centraal voor een onvergetelijke voetbalbeleving,…

Het event is zowel voor leden als niet-leden van MZC’11 en de kosten zijn € 18,88 per persoon. Gek bedrag? Niet voor Sparta, het verwijst namelijk naar hun oprichtingsjaar. Jawel…1888.

Zin om deel te nemen? Meld je dan aan via de QR-code, of via de volgende link: https://www.sparta-rotterdam.nl/activiteiten/sparta-on-tour-mzc11/

(Tijdens de activiteit neemt Sparta Rotterdam RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht)