Opnieuw Internationale overschrijving?

Internationale overschrijvingen – vanuit Nederland naar het buitenland en vice versa – van zowel jeugdspelers, senior amateurspelers als contractspelers, zijn mogelijk buiten de termijnen die Nederland hanteert. Niet in elk land loopt de voetbalcompetitie namelijk gelijk aan die van Nederland. Van de zomer overschrijvingsperiode kan gebruik worden gemaakt tot en met 31 augustus 2021 (23:59 uur)

Vorig jaar hadden we de Argentijnse speler Elias Ruiz die gebruik maakte van deze optie. Helaas is er, door het corona-virus, vroegtijdig een einde gekomen aan het Nederlandse avontuur van Elias, maar wellicht kunnen we dit jaar opnieuw een Argentijnse speler aan ons binden.

YoungLionsMarketing heeft alvast uitgeprobeerd hoe het MZC-shirt zal staan bij werelds meest begeerde transfervrije speler.