Cafe’s slaan handen ineen

Café de Biet en Eetcafé de Banjaard hebben de handen ineen geslagen en zich met een meterslange reclame-uiting gevestigd langs het hoofdveld van MZC’11.

Na het aflopen van het contract met sponsor Coenen BV die jarenlang de gehele reclameboarding aan de Lange Blokweg-zijde van het hoofdveld voor zijn rekening nam, bleken de uitbaters van de cafe’s, die wel vaker gezamenlijke initiatieven ondernemen, bereid om de nieuwe sponsoren te worden van de vrijgekomen boarding.

MZC’11 is heel blij met deze “jongens van de club” (beiden zijn oud-speler van voormalig vv Zierikzee) die, ondanks een lastig corona jaar, de toekomst rooskleurig inzien en de komende jaren de vereniging willen ondersteunen en een mooie samenwerking willen aangaan.

Twee prachtige horecagelegenheden met een eigen identiteit die elkaar versterken zowel langs de Zierikzeese Haven, als langs de zijlijn van ons hoofdveld: Café de Biet en Eetcafé de Banjaard!!