Wedstrijdprogramma 12 juni

Zaterdag spelen enkele MZC-jeugdteams opnieuw een wedstrijd in de KNVB Regiocup. Daarnaast staan er twee trainingswedstrijden voor senioren-teams op het programma. Thuis beginnen we om 9.00 uur met de eerste wedstrijden. Het volledige thuis- en uitprogramma is terug te lezen via het menu “wedstrijden” op onze website.

Ga meteen naar wedstrijdprogramma

Nog geen publiek bij de wedstrijden
Er is nog geen publiek toegestaan bij de wedstrijden. Op Sportpark Den Hogen Blok zijn bij wedstrijden alleen de mensen welkom die een rol hebben bij het organiseren van de wedstrijden. Ook voor ouders is het dus nog niet mogelijk om te komen kijken. Dat vinden we jammer, maar we volgen hierbij wel de regels.

Uitzondering voor ouders bij uitwedstrijden
Ouders die rijden bij uitwedstrijden van de Regio Cup vallen als chauffeur onder de teambegeleiding. Zij mogen op de sportaccommodatie verblijven, als zij zich aan de daar geldende regels houden.

Kleedkamers beperkt beschikbaar
Op ons Sportpark zijn voor deelnemers aan de Regiocup kleedkamers beschikbaar zo dat zij kunnen omkleden en douchen. Bij andere verenigingen kan dit anders geregeld zijn.