Veelgestelde vragen Regiocup

Op www.knvb.nl/regiocup heeft de KNVB een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen over de KNVB Regiocup. Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen over de KNVB Regiocup gebundeld. (Voor vragen over het coronavirus en voetbal, algemene maatregelen en richtlijnen, verwijzen we je naar de FAQ Coronavirus en voetbal)

ALLEEN JEUGDTEAMS
Nogmaals: Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams. Voor senioren bleek het toernooi al eerder niet haalbaar.

NIET ALLE TEAMS ZULLEN DEELNEMEN
Daarnaast hebben enkele MZC-teams zich reeds teruggetrokken uit de “competitie”. Om diverse redenen zien zij af van deelname. Maandag 31 mei aan het einde van de dag zal het programma van de deelnemende teams zichtbaar zijn op Voetbal.nl.