MZC Keepersclinic

Op zaterdagochtend 15 mei zal er vanaf 9.30 uur voor de leeftijdscategorieën JO10 tot en met JO17 een “keepersclinic” worden georganiseerd door twee oud-keepers van het eerste elftal van MZC’11: Peter Brusse en Jurgen Schoenmakers. Ze zullen dit doen in samenwerking met keeperstrainer Leon Weeda.

De clinic is niet alleen bedoeld voor degenen die nu al keeper zijn, maar ook voor jongens en meiden die het keepen gewoon een keertje zouden willen proberen. Naast het doen van leuke trainingsoefeningen, zullen er nuttige tips en trucks worden gedeeld.

Kortom leuk én leerzaam voor iedereen die wat meer wil weten over de fijne kneepjes van het keepersvak!

Aan de clinic zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden via je trainer of via jo15@mzc11.nl

Graag tot zaterdag de 15e!