Keepersclinic MZC’11 smaakt naar meer

Afgelopen zaterdag werd de aangekondigde MZC’11 keepersclinic gehouden voor (aspirant) keepers van JO10 t/m JO17. De clinic was in eerste instantie bedoeld voor clubleden, maar tot groot genoegen van de organisatoren hadden zich zelfs een aantal keepers van andere clubs aangemeld!
De 24 deelnemers verzamelden zich op het hoofdveld en na een korte introductie werd de groep verdeeld in drie groepen van acht, die elk onder leiding kwamen te staan van twee trainers. Het programma van anderhalf uur bestond uit vier rondes; de eerste drie rondes waren gericht op respectievelijk “vangen”, “vallen” en “concentratie”. In de vierde ronde, de zogenaamde “keepers battle”, kon uiteindelijk al het geleerde in de praktijk gebracht worden.

Niet alleen de deelnemers, maar ook de trainers zelf waren erg enthousiast over het verloop van de ochtend en kwamen tot de conclusie: “Dit smaakt naar meer!” . Vanwege dit enthousiasme zal er gezamenlijk worden bekeken of er bij de club verder structuur gegeven kan worden aan het trainen van keepers van alle leeftijden. Wordt dus vervolgd…

Leon, Peter, Jurgen, Thijs, Mike en Jamie bedankt voor een zeer geslaagde keepersclinic!