Geslaagde oproep

Onlangs meldden wij u dat we, door een grote enthousiaste hoeveelheid JO7 spelers en kabouters, op zoek waren naar nieuwe begeleiders. Gelukkig kunnen we melden dat het voor nu opgelost is: er zijn drie jeugdleden bereidt deze pupillen te trainen en een ouder heeft aangegeven de groep te begeleiden. Fijn dat op zo’n korte termijn een oplossing is gevonden! Dit betekent dat deze groep de leukste sport kan blijven spelen.

Als club zijn we zeer blij dat we zoveel nieuwe jeugdleden mogen begroeten maar dit kunnen we alleen goed organiseren met de hulp van de ouders en/of verzorgers van deze nieuwe leden, uiteraard onder begeleiding van de club. Ben jij ook iemand die het leuk vindt om kinderen voetbalplezier te laten beleven? Stuur dan een mail naar jeugdzaken@mzc11.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur MZC’11