Club van het jaar verkiezing (5)

Tweede tussenstand: Eerste in de gemeente Schouwen-Duiveland, én derde in Zeeland!!

SV MZC’11 is genomineerd voor de verkiezing “Club van het Jaar 2021”, waarvoor van 19 april tot 24 mei kan worden gestemd. Uiteraard willen wij als club graag kans maken om winnaar te worden van onze gemeente, en misschien zelfs wel winnaar worden van de provincie. Of wat te denken van winnaar worden van heel Nederland…

Inmiddels is dus de 2e tussenstand van de verkiezing bekend. Stonden we vorige week voor de gemeentelijke verkiezing nog op de tweede plaats, inmiddels zijn we gestegen naar de eerste plaats. Ook provinciaal doen we het goed want hier staan we op de derde plaats!

Er is echter nog niets beslist, want stemmen kan nog tot en met 24 mei!! We doen dus opnieuw een beroep op onze achterban (sporters, supporters, ouders, sponsors, vrijwilligers en wie al niet meer) en vragen jullie om via clubvanhetjaar.nl jullie stem uit te brengen. Beschik je over meerdere email-adressen? Gebruik deze dan! Een eerste plaats zou toch fantastisch zijn.