Club van het jaar verkiezing (11)

Gemeente,- provincie,- en wildcardwinnaars verkiezing Club van het Jaar 2021 zijn bekend. En.. MZC’11 is gemeente- en provinciewinnaar geworden!!!! We mogen met trots deze titels een jaar lang uitdragen.

Aan de verkiezing deden 2.165 sport- en cultuurclubs mee. Er zijn meer dan 152.000 bevestigde stemmen uitgebracht. Ook mooi om te zien is dat in 92% van de Nederlandse gemeentes clubs om de titel streden.

De provincie- en wildcardwinnaars maken kans op de landelijke titel ‘Club van het Jaar 2021’. De finish is bijna inzicht, maar de strijd is nog niet gestreden. Hieronder meer informatie over het verdere verloop van de verkiezing.

Presentatie vakjury: maandag 31 mei
Op maandag 31 mei mogen de provincie- en wildcardwinnaars online de vakjury overtuigen waarom zij de titel verdienen. De motivatie speelt hierin een grote rol. In een pitch worden de clubs gevraagd alle veerkracht te laten zien die ze het afgelopen jaar hebben getoond.

Presentatie hoofdjury: woensdag 2 juni
Uit de voorronde kiest de vakjury vervolgens 4 finalisten per categorie die zich op woensdag 2 juni (online) mogen presenteren aan de hoofdjury. In de hoofdjury zitten ook onze ambassadeurs Erben Wennemars en Typhoon. Na dit gesprek worden op 9 juni tijdens een feestelijke Awarduitreiking de winnaars bekend gemaakt.

Uitnodiging Awarduitreiking: woensdag 9 juni
De 8 finalisten die een gesprek met de hoofdjury hebben gehad, worden uitgenodigd om woensdag 9 juni live aanwezig te zijn bij de Awarduitreiking (uitzending is van 20.00 tot 21.30 uur). Onze ambassadeurs Erben Wennemars en Typhoon zullen dan de landelijke winnaars bekendmaken. Het zal een avond worden waar clubs ideeën met elkaar delen, er zijn optredens en het thuispubliek kan mooie prijzen winnen. We sturen de uitnodiging voor deze avond op donderdag 3 juni en doen daarbij ook de online uitnodiging, zodat iedereen die niet live aanwezig is, de uitreiking online kan volgen.