Toestroom nieuwe leden zorgt voor ledenstop bij allerjongsten

Ondanks dat er al sinds oktober geen competitiewedstrijden worden gespeeld blijft voetbal een favoriete tijdsbesteding voor velen. Onder het mom “beter iets, dan niets” lijkt de mogelijkheid tot het spelen van onderlinge partijtjes zelfs bij te dragen aan de toestroom van nieuwe leden. De vraag om informatie, verzoeken voor proeftrainingen en aanmeldingen van nieuwe leden is momenteel groter dan normaliter in deze periode van het seizoen.

Door deze (plotse) ledenboost, en daarmee gepaard gaande groepsgroottes, is voor de jongste leeftijdsgroepen (kabouters en JO7) besloten om momenteel geen nieuwe leden meer toe te laten zodat trainingen op verantwoorde manier kunnen blijven plaatvinden, en er voldoende (positieve) aandacht naar de spelertjes gaat.

Voor potentiele nieuwe leden uit geboortejaar 2014 en daarna is een wachtlijst geopend. Aanmelden voor de wachtlijst kan via ledenadministratie@mzc11.nl (Naam, geboortedatum, contactgegevens). Zodra we weer leden toelaten communiceren we dit.

De bereidwilligheid van ouders/vrijwilligers om begeleiding/training op zich te nemen zal mede bepalend zijn wanneer we weer leden kunnen toelaten. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je als trainer/leider bij jeugdzaken@mzc11.nl