Vertrouwde trainingstijden met ingaan avondklok 22.00 uur

Met ingang van 31 maart is de avondklok vanaf 22.00 uur van kracht. Dit betekent dat er langer getraind kan worden! We keren dan ook terug naar de trainingstijden én -plaatsen die aan het begin van het seizoen zijn afgesproken en vastgelegd in de veld-kleedkamerindeling seizoen 20120/2021.

veld-/kleedkamerindeling 2020/2021

De verdere (leeftijds)beperkingen blijven wel van kracht.

Verder even aandacht voor het volgende:

  • Nu de duisternis steeds later invalt, en het tijdens het 1e trainingsblok nog licht is, verzoeken we trainers/leiders de veldverlichting tijdens het 1e trainingsblok niet te gebruiken.
  • Graag gelijk na de training alle verplaatsbare goals terug plaatsen op de, daarvoor aanwezige, verharding. Niet alleen omdat het zo hoort, maar mede omdat de velden er, met het momenteel groeizame weer, baat bij hebben.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA