Lockdown-trainingswedstrijden 27 februari

Door de geldende lockdown-maatregelen worden er nog altijd geen amateurwedstrijden gespeeld, maar MZC biedt (jeugd)teams de mogelijkheid de zaterdagen toch te vullen met een voetbalactiviteit. Voor jeugd t/m 17 jaar (volgens noodverordening Zeeland, welke in deze leidend is) geldt geen beperking in de groepsgrootte en geen onderlinge afstand tijdens de training, én zijn onderlinge trainingswedstrijdjes bij de eigen vereniging toegestaan. Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.

PS vanaf 3 maart zijn er enkele versoepelingen van de maatregelen en is er binnen de sport wat meer mogelijk. Meer hierover is te lezen via de volgende link: https://www.mzc11.nl/2021/02/meer-trainingsmogelijkheden-door-verruiming-coronamaatregelen/

De volgende teams komen deze zaterdag in actie:

(aanvulling) 12.00 uur, training JO15-1, veld 1