Spelregelbewijs seizoen 2021/’22; haal het nu!

Komend seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2004 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2021/’22 de tijd om het spelregelbewijs te halen. Juist nu kunnen de spelers en speelsters aan de slag omdat er vanwege het coronavirus de eerstkomende tijd helaas nog niet gevoetbald kan worden.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2021/‘22 namelijk niet voetballen.

Helaas zijn er nog enkele spelers uit geboortejaar 2003 die, na reeds enkele malen hierop geattendeerd te zijn, nog altijd niet in het bezit van het spelregelbewijs zijn. Deze wordt aangeraden dit toch te gaan behalen zodat zij, wanneer er weer wedstrijden gespeeld mogen worden, niet worden uitgesloten van deelname. Het gaat om de volgende personen:

  • Marijn Baan
  • Sem de Graaf
  • Naeb Haile
  • Mac de Kruijff
  • Kiki Otte
  • Jamy Rossen
  • Vito Xausa

Vragen over het spelregelbewijs? Stuur dan even een mail aan ledenadministratie@mzc11.nl