Adriaan Nieuwenhuijse na 6 jaar terug bij MZC

Adriaan Nieuwenhuijse is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van MZC’11. De 61-jarige oefenmeester uit Kruinigen, nu nog trainer van De Meeuwen, heeft een contract getekend voor 1 seizoen en volgt Edwin Kriens op.

Nieuwenhuijse was eerder trainer bij MZC’11 tussen seizoen 2011 en 2015. In het laatste jaar onder zijn leiding , seizoen 2014-2015, maakte de club als promovendus haar debuut in de 2e klasse E, waar het vervolgens eindigde op een tweede plaats op de ranglijst.

In de periode tussen MZC’11 en De Meeuwen was Nieuwenhuijse vier jaar lang hoofdtrainer bij ’s Heer Arendskerke, dat hij eveneens naar een hoger niveau tilde en sinds vorig seizoen poulegenoot van MZC is in de tweede klasse.

Benieuwd waar trainers van andere clubs komend seizoen aan de slag gaan? Lees het HIER