Nieuwjaarsgroet

Helaas, een fysieke nieuwjaarsreceptie/-borrel zit er deze keer uiteraard niet in. Het “nieuwjaarspraatje”, dat hiervan gebruikelijkerwijs onderdeel is, wil de voorzitter jullie echter niet onthouden en plaatsen we dan ook graag op onze website.

Beste speler, speelster, ouder/verzorger, support(s)ter van SV MZC’11,

Nu er nauwelijks ruimte is voor vermaak, sport en het onderhouden van
sociale contacten is er veel discipline nodig om de corona regels te respecteren. Die regels zijn allerminst leuk voor zowel jong als oud, en de vooruitzichten zijn momenteel nog geheel onvoorspelbaar, wat het er allemaal niet gemakkelijker op maakt.
We strijden tegen een onzichtbare vijand, waarbij het soms moeilijk is om voor te stellen dat deze ieder moment van de dag toe kan slaan.
Zelf moest ik 5 dagen in quarantaine na met een besmet persoon in contact te zijn geweest, daarna ben ik getest en positief bevonden en moest nog weer 7 dagen in quarantaine. Gelukkig niet echt ziek geweest, maar het geeft maar aan hoe dichtbij het toch is.
Dit geeft wel aan hoe voorzichtig we moeten zijn en er niet te gemakkelijk mee om moeten gaan.
Tenslotte snakt iedereen toch naar situatie die we kennen, lekker trainen, onze wedstrijdjes spelen en in de derde helft alles nog eens analyseren.
Het positieve is wel dat de jeugd hun ding nog kunnen doen, op de avonden de trainingen en zaterdags een onderling toernooitje spelen.
Er is vanuit de vereniging dan ook veel waardering voor bestuursleden, vrijwilligers en jeugdtrainers die dit mogelijk maken.
Ook is er door de ontstane situatie een financiële druk op onze vereniging gekomen, die vooralsnog gelukkig binnen de perken blijft en waarin we ons gesteund voelen door de sponsoren die blijven, en de leden die hun contributie blijven voldoen.
Laten we hopen dat alles weer op redelijke korte termijn “normaal” wordt en dat de schade op allerlei gebied is mee gevallen.

Een gezond en sportief 2021

Voorzitter: L. ’t Mannetje