Balletje trappen in kerstvakantie?

MZC’11 biedt de jeugd in de kerstvakantie de mogelijkheid om overdag, op vaste momenten én onder toezicht, een balletje te trappen op het hoofdveld van ons Sportpark. (De overige velden zijn gesloten). Op deze manier wordt de mogelijkheid gegeven om in de kerstvakantie actief bezig te zijn en willen we voorkomen dat, tegen de regels in, voetballende jeugd op het sportpark te vinden is buiten de reguliere openingstijden.

Deze week is er dus nog de gelegenheid om een balletje te komen trappen van maandag 28 december t/m zaterdag 2 januari, uitgezonderd nieuwjaarsdag. Het Sportpark is dan geopend van 13.00 tot 16.30 uur.

Let op! Deze openstelling is alleen bedoeld voor jeugd (t/m 17 jaar) welke zelfstandig op ons sportpark kan verblijven. (Er is dus geen sprake van vakantieopvang). Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit volgens de richtlijnen van het RIVM.