Gedenkwaardige zaterdag?

Een gedenkwaardige zaterdag? Jazeker, onder andere omstandigheden hád er aankomend weekend een gedenkwaardige zaterdag op de agenda kúnnen staan. Het volgende bericht ontving de redactie namelijk van Linda Kristalijn:

Zaterdag aanstaande, 14 november 2020, zou een dag zijn die in de geschiedenisboeken van MZC’11 had kunnen komen. Een memorabele dag voor het vrouwen voetbal binnen MZC’11 had het kunnen worden, volgens een zeer betrouwbare bron binnen de vereniging. Maar door de coronamaatregelen gaat dit allemaal niet door.
Op deze 14e november zouden MO15, MO17, MO19 , VR1 en VR2 (en dus het complete vrouwenvoetbal binnen MZC’11) ALLEMAAL THUIS HEBBEN GESPEELD, en volgens die betrouwbare bron, is dat de afgelopen 10 jaar nog niet voorgekomen.

Toch wilde ik, Linda, als coördinator van het vrouwenvoetbal van MZC’11 dit even aanhalen en alle meisjes- en damesteams een mooie, gezonde, sportieve tijd wensen in deze periode, hoe moeilijk het voor sommige teams ook is om dat voor elkaar te kunnen krijgen.
Ik hoop dat we allemaal snel weer op de velden mogen staan.

Een sportieve vriendelijke groet van mij,
Blijf gezond en zorg voor elkaar..
Linda Kristalijn
Coördinator
Vrouwen/meisjesvoetbal MZC’11