ALV op 16 november bijwonen? Meld je dan aan

Maandag 16 november is de Algemene Ledenvergadering van s.v. MZC’11. De ALV begint om 20.00 uur in de kantine op sportpark Den Hogen Blok te Zierikzee. Om de vergadering volgens de corona richtlijnen te kunnen organiseren, worden maximaal 20 personen toegelaten tot de kantine. Geïnteresseerden dienen zich dan ook vooraf aan te melden voor de ledenvergadering via secretaris@mzc11.nl. Zonder aanmelding is het bezoeken van de vergadering helaas niet mogelijk. Als u niet aanwezig kunt zijn, maar toch uw stem uit wil brengen voor de bestuursverkiezing, dan kunt u dit kenbaar maken aan het bestuur.

Leden die vóór de vergadering de notulen van de Algemene ledenvergadering van vorig jaar, het jaarverslag of de financiële stukken willen inzien, kunnen die aanvragen via penningmeester@mzc11.nl of secretaris@mzc11.nl