MZC’11 Mondkapjes te koop

Vanwege het coronavirus en de maatregelen daartegen is het in bepaalde situaties verplicht of wenselijk om een mondkapje te dragen. Voor deze gelegenheden heeft MZC’11 grote én kleine hygiënische mondkapjes laten ontwerpen. De mondkapjes zijn tevens verstelbaar in maat.

Door het dragen van een mondkapje kunnen de risico’s op verspreiding van het coronavirus worden verkleind. Let wel op dat het mondkapje op de juiste manier gebruikt dient te worden. Het MZC’11 mondkapje is geen medisch product en dient geheel over de neus, mond en kin te worden gedragen. Daarnaast mag het mondkapje alleen door jezelf worden gebruikt en dien je uiteraard niet in contact te komen met patiënten die besmet zijn met het coronavirus of symptomen daarvan hebben.

De mondkapjes zijn gemaakt van 100% katoen en wasbaar op 60 graden. De mondkapjes zijn, zolang de kantine dicht is, op woensdagavond (19-21 uur) en zaterdagochtend (9-12) te koop bij de kleding uitgifte. De verkoopprijs is €5,00.

Mondkapjes kunnen beter maar leuk zijn zolang ze nodig zijn!