Extra service rondom webshop

Sinds 1 juli dit jaar kunnen alle leden hun voetbalkleding bestellen via de webshop van Unito Sports. Desgewenst kan de kleding bedrukt worden met logo, naam en/of initialen. Inmiddels zijn veel leden van SV MZC’11 er al behoorlijk aan gewend en is er al veelvuldig gebruik van de webshop gemaakt.

Passen:
Vanaf heden is het mogelijk om kleding voorafgaand aan een webshop-bestelling te passen, om te voorkomen dat een verkeerde maat wordt besteld.

Ophalen:
Het is nu ook mogelijk om bestelde kleding bij MZC op te halen! Hiermee kun je besparen op de verzendkosten. Neem wanneer u de bestelling afhaalt de bevestigingsmail mee. Zonder deze bevestiging kunt u een bestelling niet meenemen!

Woensdag of zaterdag:
We bieden wekelijks twee momenten aan om kleding te passen en/of op te halen. Op woensdagavond van 19-21 uur en op zaterdagmorgen van 9-12 uur.

MZC’11 of leverancier Unito Sports kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onverhoopte fouten bij het vermelden van de naam of initialen op de kleding. Het is de volledige verantwoordelijkheid van de koper om de juiste gegevens op te geven. Kleding met bedrukking van namen en/of initialen kan achteraf niet geruild worden.