Uw hulp is (hard) nodig!

Een open kantine, dat willen we toch allemaal?

Tijdens de ‘coronastop’ stond de tap droog, maar binnenkort gaat de kantine van MZC weer draaien. Maar zoals dat ook geldt voor de reguliere horeca, de kantine kan alleen open met de nodige voorzorgsmaatregelen. En dat zijn er nog best aardig wat…Natuurlijk moeten de zitplekken allemaal op anderhalve meter van elkaar, en het is voorlopig nog even niet aan de bar hangen. Daarnaast moet er een aparte in- en uitgang zijn voor een goede doorlooproute.
Met het plaatsen van een tent vergroten we tijdelijk de kantine, en is er voldoende ruimte om aan de maatregelen te kunnen voldoen.

Echter kan een kantine niet draaien zonder (coördinerende) barmedewerkers! Medewerkers die werken als “barhoofd” voor de dienstdoende ouders (3 personen van het voetbalteam dat op dat moment dienst heeft). Zonder kantinebezetting is een voetbalmorgen, middag of avond niet compleet. Een open kantine is reclame voor de vereniging, het geeft binding en straalt gastvrijheid uit. Dat willen we allemaal als we ergens anders komen. En als we het ergens anders verwachten moeten we het bij onze eigen vereniging toch ook kunnen bieden…

Dus…ben jij bereid een waardevolle bijdrage te leveren binnen de club, wil jij op structurele basis (paar uur per maand, meer mag natuurlijk ook) een kantinedienst draaien? Meldt je dan aan.
Uiteraard zetten we als vereniging in op veilig werken, met een goede taakverdeling en de nodige beschermingsmiddelen (o.a. een dispenser bij de ingang en uitsluitend pinnen als betalingsmiddel)

Aanmelden of meer informatie, neem contact op met : Rob Droppert via 06-20351270 of facilitairezaken@mzc11.nl