Nieuwe kledinglijn en webshop

Zoals jullie weten speelt MZC’11 aankomend seizoen in een nieuw thuisshirt. Door de Corona perikelen kan de introductie hiervan enige vertraging oplopen, maar we hebben nog altijd goede hoop dat per begin van de competitie de nieuwe shirts er zullen zijn. Voor alle teams, voor alle spelende leden.

We hebben hiervoor een mooi contract af kunnen sluiten met onze nieuwe kledingleverancier, Unito Sports Wear uit Middelharnis.

Dit betekent ook dat we per het nieuwe seizoen een totaal nieuwe kledinglijn hebben. Nieuwe trainingspakken, broekjes, sokken, alles te bestellen in de nieuwe webshop waarin vanaf heden gewinkeld kan worden.

Voordat een ieder nu spullen gaat kopen voor het nieuwe seizoen……. Alle spelende leden krijgen één paar nieuwe sokken (in de nieuwe kleuren) van de club. Nadere informatie hierover volgt later.

Bestuur MZC’11