Jeugdtrainers gezocht!

We hebben dit seizoen 31 jeugdteams, en voor veel teams is het weer gelukt om enthousiaste trainers en leiders te vinden, echter zijn er nog enkele teams waarvoor wij dringend op zoek zijn.

Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze sportieve, jeugdige voetballers het komend seizoen kunnen gaan voetballen, dan nodigen wij jou uit om deze uitdaging aan te gaan en contact op te nemen met Ronald Hoek, bestuurslid jeugdzaken, via jeugdzaken@mzc11.nl of 06-51 49 55 75

Het is de bedoeling dat je 1 of 2 keer in de week een training verzorgt en op zaterdag jouw team begeleidt bij de wedstrijd. Het leukste is als je dit samen met iemand kunt doen, dus ook als je maar een deel van deze taken kunt invullen, dan ben je van harte welkom bij MZC’11.

Ondersteuning vanuit onze TC Jeugd is volop aanwezig, dus je hoeft niet over eigen trainingsprogramma’s te beschikken. Ook is er bij onze vereniging volop gelegenheid om jezelf als trainer verder te ontwikkelen door het volgen van trainerscursussen.