JO11-2 en -3 spelen minitoernooi

Zaterdag 20 juni hebben JO11-2 en JO11-3 een onderling toernooi gespeeld op het hoofdveld. Liverpool was na drie wedstrijden de grote winnaar, gevolgd door Barcelona, Atlético Madrid en Juventus. In een uur voetbal vielen liefst 105 doelpunten! In de kruising, van grote afstand, met het hoofd, een volley, na een solo of na mooi combinatievoetbal; het was genieten.


Helaas nog zonder ouders, maar dat zal hopelijk na de zomerstop veranderen. Liverpool werd gevormd door Thijmen, nog een Thijmen, Dani, Jesse en Joeri. De ploeg met de meeste doelpunten was Barcelona (Marnix, Yildrit, Tiffany, Nahom, Milou en Mitchel). Atlético Madrid (Mehretab, Sil, Ammanuel, Liam en Luuk) begon met een overwinning, maar kwam in de andere wedstrijden net een paar goaltjes te kort om nog meer punten te verzamelen. Nummer laatst Juventus (Zenawi, Roeland, Quin, Thijs, Sebas) was de enige ploeg die de kampioen Liverpool van een overwinning afhield (7-7 gelijkspel), dus een knappe prestatie.


Complimenten voor de inzet. Trainers Barry, Barry en Bas kijken tevreden terug. ‘Veldwachters’ Theo en Rinus bedankt. Mede dankzij hun aanwezigheid op het sportpark kon er gevoetbald worden. Volgende week de laatste training en een afsluitende oefenwedstrijd tussen JO11-2 en JO11-3.