Balletje trappen?

Officieel sluit ons sportpark op 1 juli de deuren en is er de zogenaamde zomerstop van onze voetbalvereniging. In de praktijk blijkt echter dat, tegen de regels in, er toch regelmatig voetballende jeugd op het sportpark te vinden is. Om deze reden is er besloten om het hoofdveld van ons sportpark op vaste momenten, én onder toezicht, open te stellen. (De overige velden blijven gesloten ivm met onderhoud). Op deze manier wordt toch de mogelijkheid gegeven om in de zomervakantie actief bezig te zijn.

Vanaf 1 juli, en dan iedere doordeweekse dag (ma-vr) van de vakantieperiode zal het park open zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Ook is dan de kantine geopend.

Let op! Deze openstelling is alleen bedoeld voor jeugd (t/m 18 jaar) welke zelfstandig op ons sportpark kan verblijven. (Er is dus geen sprake van vakantieopvang). Als ouder/verzorger/begeleider heb je geen toegang tot de sportlocatie. Dit volgens de richtlijnen van het RIVM.