35 teams ingeschreven

Van 1 t/m 17 juni was er voor (amateur)voetbalverenigingen de mogelijkheid om teaminschrijvingen te regelen voor het seizoen 2020/’21. MZC’11 heeft een inschrijving gedaan voor 16 pupillenteams, 12 juniorenteams (waaronder 3 meisjesteams) én 7 seniorenteams (2 dames en 5 heren).

Belangrijke data ter voorbereiding op het nieuwe seizoen

  • 10 juli: Publicatie indelingen categorie A
  • 24 juli: Publicatie poule-indelingen beker categorie A
  • 25 juli: Publicatie wedstrijdprogramma beker categorie A
  • 7 augustus: Publicatie poule-indelingen beker categorie B
  • 21 augustus: Publicatie indelingen categorie B

Op basis van de huidige beperkingen (vanaf 1 september officiële wedstrijden) voorziet de KNVB op dit moment dat, behoudens de 2e en 3e divisie mannen, de start van de competitie voor alle categorieën conform de eerder gepubliceerde speeldagenkalender is.

VOORBEHOUD BEKERCOMPETITIE
Voor wat betreft het bekervoetbal in september wordt er nog een voorbehoud gemaakt. Afhankelijk van mogelijke versoepelingen waardoor het misschien mogelijk wordt om in augustus oefenwedstrijden te spelen, neemt de KNVB hierover later een besluit.

Voor de opstart van de competitie en hiermee gepaard gaande protocollen voor de 1,5 meter afstand, is de KNVB in overleg met zowel de belangenverenigingen in het amateurvoetbal als met NOC*NSF.