Update Vacatures

Vrijwilligers. We kunnen niet zonder!

Zonder vrijwilligers zou menig vereniging al zijn opgedoekt. Ook MZC’11 draait op vrijwilligers. Sommige zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de wedstrijdsecretarissen, vrijwilligers die de accommodatie onderhouden. Ook zij hebben een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal. Toch is het lastig om (meer) vrijwilligers bij een vereniging te krijgen. Baan en gezin nemen al veel van onze vrije tijd in beslag, mensen zijn veelal van mening het te druk hebben om iets te doen.

Een begrijpelijke gedachte, maar een taak als vrijwilliger kan veel voldoening geven, leuk zijn en je kunt er zelfs energie van krijgen. Misschien ligt daar voor jou juist een mooie uitdaging! We zoeken namelijk een aantal jeugdcoördinatoren die met ingang van seizoen 2020/2021 bij onze vereniging aan de slag gaan. Meld jij je aan?

PS Liever een andere functie binnen de vereniging vervullen? De vereniging is ook op zoek naar een penningmeester en een secretaris!