Skills & Control stay at home training, de laatste

Hierbij de laatste #stayathomechallenge van Voetbalacademie Skills & Control.

De laatste? Jawel, dit is de laatste bijdrage aan #stayathometraining van Skills & Control nu buiten sporten in groepen voor alle leeftijden wordt toegestaan vanaf 11 mei. (Mits er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Geen wedstrijden, geen gezamenlijke kleedkamers of douches.)

MZC’11 bedankt de Voetbalacademie hartelijk voor hun geleverde diensten tijdens de afgelopen maanden. En we hopen dat jullie, onze leden, de trainingen leuk en leerzaam vonden.

Wil je je challenge met ons delen? Upload daarvoor je challenge op social media en tag @skillsandcontrol en @svmzc11 met vermelding van de volgende hashtags: #stayathometraining, #stayathomechallenge, #stayathomechallengemzc11