Stoppen of lid worden? Geef het door!

Seizoen 2019/2020 kwam in maart abrupt ten einde in verband met het Covid-19 virus. De focus gaat nu naar het volgende seizoen, en de nodige voorbereidingen daarvoor worden reeds getroffen.

De technische commissies (jeugd en senioren) zullen ook nu weer voor de teamindelingen verantwoordelijk zijn. Zij willen bij het indelen liever niet voor verrassingen komen te staan, dus horen het graag als je wilt stoppen volgend seizoen. Ben je juist van plan om volgend seizoen bij MZC te gaan voetballen, dan horen we dat ook graag want dan kunnen we dit meenemen in de indeling.

Stoppen? Meld je af via ledenadministratie@mzc11.nl. Je krijgt na verwerking zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging.

Aanmelden? Wil je seizoen 2020/2021 gaan voetballen bij MZC’11? Meld je dan alvast aan!! Klik hier voor ons aanmeldformulier. Voor eventuele vragen alvorens je aan te melden kun je onder andere contact opnemen met onze jeugdcoördinatoren, of via het bestuurslid technische zaken (senioren). Gegevens zijn terug te vinden op onze website op de pagina “Club/organisatie”.

Overschrijven? Wil je naar een andere vereniging dan geldt:
Haal bij je nieuwe club een aanmeldformulier en vul dit in (LET OP: ZORG DAT JE JE KNVB-nummer weet!)
De nieuwe club zal een verzoek tot overschrijving digitaal indienen bij de KNVB (via Sportlink). MZC’11 werkt alleen mee aan de overschrijving als aan alle verplichtingen (financieel en, indien van toepassing, inleveren kleding ect.) is voldaan.
OVERSCHRIJVING IS MOGELIJK TOT 15 JUNI a.s.