Nieuws-update: Deadline overschrijvingen niet verschoven

De KNVB heeft gisteren, vrijdag 17 april, per mail een nieuwe nieuws-update aan de verenigingen verstuurd. Aan de orde komen onder andere: dispensatie trainerslicenties, overschrijvingen, thuistrainingen en foto’s spelerspas.

Onderstaand enkele delen uit deze email:

Deadline overschrijvingen niet verschoven
In onze eerste nieuwsupdate verwezen we naar de mogelijkheid dat de uiterste overschrijfdatum van 15 juni zou worden verschoven. Deze week is besloten dat deze deadline niet wordt gewijzigd. De deadline voor overschrijvingen blijft dus staan op 15 juni, om 23:59 uur.

Thuistrainingen voor pupillen, junioren en senioren
Sinds vorige week zijn we gestart met een online platform waarop iedere week thuistrainingen worden gepubliceerd voor pupillen, junioren en senioren. De trainingen staan onder leiding van een professionele trainer en richten zich op ‘voetbalfitheid’ voor de verschillende leeftijdscategorieën. Op www.knvb.nl/voetbalfit vind je op dit moment de eerste vier volledige trainingen. De komende periode wordt het platform aangevuld met meerdere trainingen die worden gegeven door verschillende KNVB-trainers.

Foto’s wijzigen spelerspas
Inmiddels is de mogelijkheid om de foto op de spelerspas te wijzigen, vervroegd opengezet. Dit kunnen spelers zelf doen via de voetbal.nl app of de wedstrijdzaken app.