Nieuwe stay at home training

Beste MZC-leden,

De komende weken zal het Corona virus ons nog in haar greep hebben. Daarom heeft Voetbalacademie Skills & Control wederom een #stayathometraining gemaakt met nieuwe oefeningen om thuis te kunnen doen!

Op deze manier kunnen jullie thuis toch bezig blijven met voetballen! Zeker nu is het belangrijk om voldoende beweging te krijgen.

Veel plezier met de nieuwe challenge. Let goed op jezelf en steun elkaar. We wensen elkaar in de toekomst in goede gezondheid terug te zien op ons sportpark!

Wil je je challenge met ons delen? Upload daarvoor je challenge op social media en tag @skillsandcontrol en @svmzc11 met vermelding van de volgende hashtags: #stayathometraining, #stayathomechallenge, #stayathomechallengemzc11

klik hier voor stayathometraining in pdf formaat