Genieten van voetbal…maar dan anders

Voetbal is de populairste sport ter wereld, maar is nu door het coronavirus volledig stil komen te liggen. Donderdag kwamen we al met “stayathometraining” als onderdeel in je daginvulling nu het sociale leven op een (zeer) laag pitje staat. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om van het favoriete spelletje te blijven genieten.

Er is namelijk een veelzijdig aanbod aan voetbaldocumentaires, -films en – series dat je door een tijd kan helpen waarin trainingen, wedstrijden en toernooien zijn afgelast. Zo kun je zondag (22 maart) van 15.00 uur tot 17.50 uur bij NOS Studio Sport de mooie EK-zomer van 1988 herbeleven. (Of juist alsnog kennis mee maken natuurlijk…)

Maar ook bij de diverse videostreamingdiensten (Netflix, Videoland, etc.) kun je je hart ophalen. Zij bieden ook legio aan voetbalgerelateerde films en series.

https://nos.nl/artikel/2327615-de-nos-neemt-je-mee-terug-naar-die-mooie-ek-zomer-in-1988.html